Горбачова відклала весілля з Нікітіним

12 липня 2013, 17:10

Співачка Ольга Горбачова 12-го липня святкує день народження. Але вечірку, попри прикмети, вона влаштувала на день раніше.

До того ж, за порадою астролога, Оля відклала весілля з Юрієм Нікітіним, яке мало статися у липні.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

"Астролог сказала, що до 22-го липня не бажано робити жодних заручин, весілля. І от з 22 липня до середини жовтня можу дати професійну пораду, можна буде одружуватися і жити довго та щасливо. Тому ми відсвяткуємо це дуже голосно та красиво 7-го вересня", - поділилася артистка.


Ольга відсвяткувала день народження разом з Нікітіним

Горбачова також розповіла, що у стосунках з Нікітіним вона завжди дотримувалася закритої позиції і намагалася переховувати любов одне до одного майже 15 років.

За словами Олі, Нікітін вже двічі пропонував їй руку та серце, але артистка постійно відмовляла.

Юрій з дочкою Поліною

"Вперше це було у далекому 1999-му році. Юра приїхав з каблучкою до моїх батьків у Кривий Ріг і попросив у них, аби я вийшла заміж за нього. Проте тоді я була молодою та дурною, мені це здавалося старомодно. Зараз з позиції років я розумію, як це мужньо та правильно, як взагалі чоловік довго до цього готується, аби просити руки доньки у батьків", - зауважила Горбачова.

Нагадаємо, про рішення одружитися Горбачова з Нікітіним оголосили тиждень тому. У них, як відомо, є спільна донька Поліна.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів