Стас П'єха таємно одружився

15 липня 2013, 16:24

Онук легендарної Едіти П'єхи співак Стас П'єха сходив під вінець.

Обраницею артиста стала блондинка Наталя, повідомляє "Heat.ru".

Незважаючи на те, що для 32-річного Стаса це перший шлюб, обійшлося без гучних весільних урочистостей - їх молодята відклали на невизначений термін.

Разом з дружиною Стас П'єха приїхав на фестиваль "Слов'янський базар" у Вітебськ.


Пара оселилася в одному номері. У документах дівчини при заселенні значилася "зіркова" прізвище - П'єха.

Стас П'єха одружився

Правда, через велику кількість преси, яка прибула на фестиваль, на людях парочка намагалася триматися подалі один від одного, щоб не привертати зайвої уваги.

Навіть з готелю Стас з коханою виходили окремо, проте, через кілька хвилин вже зустрічалися в призначеному місці і продовжували прогулянку містом, взявшись під руку.

Те, що в житті Стаса П’єхи нарешті з'явилася нова любов підтвердила його мама - Ілона Броневицька.

"Так, її ім'я Наташа, але Стас воліє не поширюватися про своє особисте життя - це його рішення, яке ми поважаємо", - пояснила Ілона.

Співак приховує свою дружину Наталю від сторонніх очей

До слова, досить довгий час приватне життя Стаса було приховане від сторонніх очей. Таке рішення прийняв сам артист, після розлучення зі своєю дівчиною, двоюрідною сестрою репера Тіматі - Вікторією Смирновою.

Пара зустрічалася кілька років поспіль, а потім розлучилася через небажання П'єхи поїхати за коханою на її навчання за кордон. П'ять років тому співак важко переживав розрив з Вікторією, а після ухвалив рішення – у своїх наступних стосунках з жіночою статтю уникати публічності.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів