У Дніпрі пропонують тур по місцях Тимошенко і Лазаренка

16 липня 2013, 16:29

Якщо ви є великими прихильниками Юлії Тимошенко чи Павла Лазаренка, то маєте можливість пройтися місцями, пов’язаними з цією парочкою.

У Дніпропетровську креативне агентство організувало спеціальний екскурсійний тур, пишуть "Вести".

За словами організатора туру, за новим маршрутом під назвою "Тимошенко і Лазаренко" - дніпровський злет" за тиждень вже пройшли три групи.

"Поїздка по цих місцях розрахована на шість годин. Зірка вітчизняної політики - українська опозиціонерка № 1 Юлія Тимошенко почала свій феноменальний злет на берегах Дніпра. Її соратником був харизматичний губернатор Дніпропетровщини, пізніше - глава уряду Павло Лазаренко. Ми подумали, чому б не організувати екскурсію, присвячену життю таких знаменитих земляків", - сказала організаторка.


Прихильники Тимошенко з Лазаренком мають шанс пройтися шляхами їхнього злету

"Ми організовуємо виїзд на дачі, що на річці Оріль, місце перших зустрічей Тимошенко і Лазаренка. Також ми поведемо туристів в найстаріший дніпропетровський готель "Асторія", в якому вони любили бувати", - розповіли в агентстві.

Так званий VIP-тур, куди беруть максимум двох осіб, коштує аж 1800 гривень.

За цю суму організатори обіцяють прокатати гостей по ключових місцях з життя політиків на ретро-автомобілі "Опель-кабріолет", 1935-го року випуску.

Фото "РИА Новости" та фото з сайту Тимошенко

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів