Дауні-молодший заробив більше за всіх

17 липня 2013, 10:19

Актор Роберт Дауні-молодший очолив список найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду.

Відповідний рейтинг оприлюднив журнал "Forbes".

За даними видання, за рік Роберт Дауні-молодший заробив 75 мільйонів доларів.

Славу і гроші акторові принесли фільми "Залізна людина - 3" і "Месники". Кожна з цих стрічок зібрала в прокаті більше мільярда доларів.


Роберт Дауні-молодший заробив більше за всіх колег

На другій сходинці рейтингу опинився найсексуальніший чоловік Ченнінг Татум.Актор за рік збагатився на 60 мільйонів доларів.

Таку суму Татуму вдалося заробити завдяки фільму Стівена Содерберга "Супер Майк" про чоловічий стриптиз. При скромному бюджеті всього в 7 мільйонів доларів фільм заробив у прокаті 167 мільйонів.

Третім за заробітками став актор Х'ю Джекман з 55 мільйонами доларів. Основний дохід йому принесла роль Жана Вальжана у стрічці "Знедолені" за романом Віктора Гюго.

Х'ю Джекман - третій за заробітками

Четверту сходинку рейтингу "Forbes" займає Марк Уолберг, який зіграв головну роль у фільмі "Третій зайвий". Його дохід склав 52 мільйони доларів.

Замикає п'ятірку актор і зірка рестлінгу Дуейн Джонсон, який зіграв у шостій частині "Форсажу" та другої частини "Броска кобри". Фільми принесли непогану касу, а Джонсону – 46 мільйонів доларів.

Також до цьогорічного рейтингу потрапив Леонардо ДіКапріо з 39 мільйонами доларів заробітку, Адам Сендлер з 37 мільйонами, Том Круз з 35 мільйонами, Дензел Вашингтон з 33 мільйонами і Ліам Нісон з 32 мільйонами доларів.

Фото Reuters з сайтів foxnews.com та 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів