Х'ю Джекман порівняв дружину з лялькою

12 липня 2013, 14:32

Австралійський актор Х‘ю Джекман запевняє, і через 17 років після весілля вони з жінкою Деборрою-Лі – досі як молодята.

Зірка порівнює 57-річну кохану з лялькою та балує її романтичними сюрпризами.

Про свою дружину 44-річний Джекман розповідав у інтерв‘ю журналові "Good Housekeeping", пише "US Magazine".

Як запевняє зірка "Знедолених", вони з Деборрою-Лі із першого ж дня знайомства стали "найкращими половинками" одне для одного.


"Ми просто співпали. Ми хихотіли і реготали – між нами просто утворився зв‘язок, - каже він.

"Деб лягає в ліжко останньою, а встає вранці перша. Знаєте таких ляльок, у яких, коли їх кладеш, очі заплющуються? А коли тримаєш її вертикально, то очі відкриті? Оце Деб… Це майже дратує. В неї є дві швидкості: Стоп та Рух. Вона завжди: "Давай зробимо це, давай зробимо те." Але вона дуже смішна, дуже моторна", - розповідає Джекман про свою кохану.

Джекман та його жінка у перший же день знайомства "співпали"

У них обох дуже напружені графіки, але Х'ю і Деборра-Лі домовилися ще багато років тому: вони ніколи не проводять нарізно більше 2 тижнів.

"Вона сказала: "Річ не в тім, що ти утечеш із колегою чи навпаки. Але люди звикають жити нарізно. Ти звикаєш сам давати раду зі своїми проблемами", - пояснює актор.

Пара виховує двох прийомних дітей, 13-річного Оскара і 8-річну Аву. Одначе подружжя не забуває і про романтику. Джекман "спеціалізується" на сюрпризах.

"Якщо я щовівторка приноситиму Деб квіти, так, це мило, але хіба ж це романтика", - зазначає він.

Якось, пригадує актор, він обдурив Деборру-Лі, наче затримується на зйомках допізна, а сам замовив столик у їхньому улюбленому місці та помчав додому.

"У неї був просто шок", - хвалиться зірка.

Нагадаємо, нещодавно на Х'ю Джекмана накинулася неврівноважена, захохана в нього фанатка. Озброєна бритвою жіночка хотіла зайняти в його житті місце Деборри-Лі.

Фото Reuters з сайту abc.net.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів