"Dolce&Gabbana" на знак протесту закрили свої магазини

22 липня 2013, 12:50

Знамениті італійські дизайнери Доменіко Дольче і Стефано Габбана, засуджені 20 місяців ув'язнення за несплату податків, закрили свої бутики у Мілані на три дні на знак протесту.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Засновники "Dolce&Gabbana" обурені висловлюванням міського радника Франка Д’Альфонсо. Останній вважає, що модельєри не повинні показувати свою наступну колекцію на міланському тижні моди, який пройде у вересні.

"Щоразу, коли дизайнери Дольче і Габбана представляють заявки на показ, рада має тримати двері для них закритими. Їх моду вважають відмінною у всьому світі, але нас не повинні представляти особи, які ухиляються від сплати податків", - заявив Д’Альфонсо.


Дольче і Габбана закрили свої магазини у Мілані

Після цього Дольче і Габанна закрили дев'ять своїх магазинів, розташованих у столиці моди Мілані, повісивши на вікнах красномовну табличку: "Закрито на знак обурення". Напис продубльовано англійською та італійською мовами

До слова, дизайнери оплатять дні простою більш ніж 250 службовцям, які працюють в цих бутиках.

Як повідомляється, пізніше радник приніс свої вибачення і сказав, що його заява не висловлює позицію адміністрації.

Мілан став стартовим майданчиком для Доменіко Дольче і Стефано Габанна – у 1985-му році пара пара показала свою першу колекцію.

Нагадаємо, в червні засновників "Dolce&Gabbana" було засуджено до року і восьми місяців в'язниці. Окрім цього модельєри мусять заплатити 500 тисяч євро в якості першого внеску штрафу, який може досягти 10 мільйонів євро.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів