Майкл Дуглас не заходить до жінки, не постукавши

22 липня 2013, 14:00

Британська акторка Кетрін Зета-Джонс розкрила секрет свого успішного шлюбу з Майклом Дугласом. Зокрема він у тім, щоби поважати особистий простір одне одного.

"Повага, простір та почуття гумору. Ми до біса багато часу проводимо разом, тож ми піклуємося про те, щоби зберігати наш (особистий) простір", - розповіла Кетрін.

Удома акторка має власний "закапелок", який нагадує їй машину часу з серіалу "Доктор Хто" і є її приватною територією. Сам Майкл Дуглас не наважується зайти туди, не постукавши.

"Мій чоловік стукає в двері і каже: "Можна зайти?" Але в мене там телевізор, і моя донька приводить подружок – вони грають у магазин, надягають усі мої речі. Я можу щасливо провести там цілий день", - запевнила зірка.


Зета-Джонс каже, що, попри різницю в віці у чверть століття, вони з чоловіком дуже схожі. Своїми ж відмінностями Кетрін і Майкл доповнюють одне одного.

"Майкл – фанат розкладу. Він постійно дивиться в календар і скрупульозно перевіряє дати, та організовує вікенди… А я просто прокидаюся і кажу: "Що робитимемо сьогодні?" Я дуже спонтанна", - зізналася актриса, яка страждає на біполярний розлад.

"Враховуючи різницю в віці, що вражає, так це те, що ми багато в чому дуже схожі. У нас спокійні, легкі стосунки", - поділилася Кетрін.

Як відомо, Кетрін Зета-Джонс є другою дружиною Майкла Дугласа. ВІд неї він має двох дітей. Син актора від першої дружини, Діандри, нині сидить у тюрмі.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів