Дружина Харламова звинуватила його в ігроманії

22 липня 2013, 15:37

Поки що ще дружина російського актора та резидента "Comedy Club" Гаріка Харламова Юлія Лещенко звинуватила його в пристрасті до азартних ігор.

За її словами, за кілька років спільного життя чоловік витратив на покер понад п'ять мільйонів рублів, пише "Heart.ru".

Про ігроманію чоловіка Юля розповіла на черговому слуханні їх скандального шлюборозлучного процесу.

За словами жінки, за 2,5 роки їхнього спільного життя Харламов витратив п'ять мільйонів рублів на інтернет-покер. Юля уточнила, що вона знала про захоплення чоловіка комп'ютерними іграми, але не знала, що він грає на гроші.


Про це їй стало відомо з наданих суду звітів про витрати з особистих рахунків Гаріка Харламова.

Харалмов діле майно з дружиною

Під час судового засідання також вирішувалося, кому після розлучення відійде картина Шилова, на якій зображені обидва з подружжя.

На минулому слуханні адвокат Харламова заявив, що картина була зіпсована Юлією після того, як вона дізналася про зв'язок чоловіка з актрисою Крістіною Асмус.

Ніхто з подружжя не бажає забирати нещасливу картину, однак Юлія вимагає виплатити їй компенсацію, рівну половині вартості картини, тобто 750 тисяч рублів. Суд запропонував подружжю виставити картину на торги, а виручені гроші поділити навпіл.

Також з'ясувалося, що колишнє подружжя не може поділити і меблі. Проблема в тому, що суду потрібні докази того, що меблі була куплена вже після того, як Гарік і Юлія одружилися. Ці документи колишні чоловік з дружиною надати поки не можуть.

Також, Гарік і Юлія ділитимуть і машину, яку зірка "Comedy Club" подарував дружині. Адвокат Харламова заявив суду, що його клієнт буквально днями погасить заборгованість по кредиту за автомобіль BMW, щоб надалі поділити його з колишньою дружиною.

Нагадаємо, гучний шлюборозлучний процес Гаріка Харламова з дружиною Юлією триває вже більше трьох місяців. Найперше засідання відбулося у квітні поточного року, коли жінка зажадала половину статку чоловіка.

Причиною розлучення пари стало те, що Харламов почав зустрічатися з зіркою "Інтернів" Крістіною Асмус.

Фото "Heart.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів