Дружина Харламова зажадала від нього 270 мільйонів

30 травня 2013, 14:29

Резидент "Comedy Club" Гарік Харламов, схоже, втратить кругленьку суму, аби його дружина Юля залишила його у спокої.

Покинута жінка комедіанта намагається через суд витягти з екс-коханого купу грошей - від 5 до 270 мільйонів рублів, пише "Экспресс-газета".

Юля вимагає відновити її в правах дружини і заарештувати банківські рахунки Харламова.

Що стосується розлучення, то жінка має намір дати своєму чоловікові розлучення, якщо той погодиться розділити спільно нажите майно. Примітно, що сама Юля за роки шлюбу ніде не працювала і не навчалася.


Днями відбулося чергове засідання у справі про розділ майна Гаріка Харламова і його екс-дружини Юлії. На засіданні були присутні лише представники колись щасливої ​​пари: Гарік працює, а Юля відпочиває в Америці.

Юля налаштована витягти з Гаріка купу грошей

Раніше, 24 квітня, адвокат Харламової попросила відкласти справу, оскільки вони на той момент не були в курсі всіх рахунків і доходів Гаріка. Тоді ж вона зажадала від шоумена щедрі відступні - 5 мільйонів рублів.

Як не дивно, і в цей раз засідання перенесли, оскільки не встигли перевірити усі заробітки Харламова.

"Юля намагається знайти те майно, до якого вона ніякого відношення не має. Знаєте, скільки вона на самому початку зажадала? 270 мільйонів рублів! Причому, що немає ніяких доказів, що Гарік за два роки, які вони прожили у шлюбі, заробив 540 мільйонів рублів", - зауважив адвокат Харламова.

"Не думаю, що суд піде у неї на поводу. Але так, вона затягує процес. Сподіваюся, що до осені закінчимо. Цікаво, що Юля каже, що вона за прізвищем Лещенко, а своїй позовній заяві просить залишити прізвище Харламова", - додав юрист.

Нагадаємо, заради Асмус Харламов залишив дружину Юлю, з якою прожив у разом сім років.

Новина про розлучення стала для молодої жінки страшним ударом. За словами Юлі, Гарік "відрізав їй серце". Згодом же жінка заявила, що екс-коханий залишив її без копійки.

Фото Папарацци.ру

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів