Пінк: Дочка – це найкрутіше, що зі мною в житті сталося

22 липня 2013, 17:27

Американська співачка Пінк зізналася, що дуже боялася материнства і сумнівалася, чи заводити їй дітей.

За тепер зірка впевнена – їхня з чоловіком Кері Гартом донечка Віллоу Сейдж – це найкрутіше, що колись із нею траплялося.

Про це Пінк розповіла австралійському журналові "GQ".

Зірка мала непрості стосунки з власною матір‘ю та боялася, що це повториться з її власними дітьми.

"Я не хотіла дітей. Мені було страшно. Мої стосунки з матір'ю весь час були дуже проблемні. Були моменти, коли мені хотілося завести дитину з Кері. Знаєте – ти закохуєшся і думаєш: "У нас мають бути діти", а тоді це минало", - говорить співачка.

 Пінк не шкодує, що, попри страхи, зважилася народити

"Але він завжди хотів дітей, і ми на це пішли, а тепер – "Блін, це так класно". Це важливіше за все, що ми колись зробили", - ділиться Пінк.

Свій день співачка тепер любить починати з обіймів із малою та запевняє, це найчудовіша річ у світі.

"Вона – це найкрутіше з усього, що зі мною колись траплялося – вона справді до біса щокастенька і смішна… Тепер у мене є кому співати цілий день дурних пісеньок, і їй це до вподоби. Вона не суть мене. Певно, вона єдина людина, яка мене не судить", - зізнається артистка.

Нагадаємо, до народження доньки Пінк говорила, що сама вона в 8 років "була погана", і "її не влаштовували авторитети та правила". Зірка дякувала своїм батькам за суворе виховання та запевняла, що "з дітей треба вибивати лайно".

Коли співачка дізналася, що в неї буде дівчинка, то була нажахана. Тепер, нагадаємо, вона вже мріє про п‘ятьох дітлахів.

Фото з Twitter Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів