Ніколас Кейдж розповів, який він собака

23 липня 2013, 13:46

Американський актор Ніколас Кейдж порівняв себе з собакою робочої породи, яку треба завантажувати, щоби не казилася.

А ще 49-річний зірка запевнив, що він "не сноб" і любить створювати не лише глибокі, серйозні стрічки, а й легенькі родинні фільми.

Про це Кейдж говорив в одному з британських ранкових телешоу, пише "Contact Music".

Актор вважає, що сімейні розваги – це дуже важливо, і завдяки таким фільмам у дітей та дорослих з‘являється ще одне спільне заняття. Кейдж каже, що йому дуже сподобалося озвучувати одного з персонажів у мультфільмі "Сімейка Крудсів".


Ніколас Кейдж порівняв себе з доберманом

"Мені до вподоби це ритуал, ця святковість. Діти ідуть дивитися кіно, і їхні мами теж сміятимуться і купуватимуть попкорн", - поділився актор, молодшому синові якого 7 років.

Кар‘єра та сім‘я – ось дві головні рушійні сили для Ніколаса Кейджа. Зірка зізнається, коли йому нема чого робити, він стає "гіперактивний".

"Я – робочий пес. Якщо у вас є доберман, і ви його не завантажуєте, він стає гіперактивним. Я мушу працювати. Мені це подобається. Моя сім‘я для мене священна, і моя робота для мене священна", - зазначив Кейдж.

Нагадаємо, Кейдж нині перебуває в третьому шлюбі – з Еліс Кім, від якої має сина Кал-Ела. Кілька років тому Ніколасові закидали домашнє насильство.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів