Селін Діон не вміла спілкуватися з власним чоловіком

24 липня 2013, 10:58

Канадська співачка Селін Діон розповіла про труднощі свого 18-річного шлюбу з менеджером Рене Анджелілом, від якого має трьох синів.

Зірка визнає, по-справжньому спілкуватися вони з чоловіком навчилися лише 7 років тому.

Про це вона говорила "Vegas Deluxe", пише "US Magazine".

Коли Селін уперше зустріла Рене, їй було 12, а йому – 38. У її 19 вони почали зустрічатися, а в 26 співачка вийшла за Анджеліла заміж.


"У нас із Рене були тяжкі часи. Не завжди було легко… Між нами була напруга. Завжди нелегко бути чоловіком та дружиною, а ще до цього додається те, що і в бізнесі ми разом, долаємо додатковий тиск шоу, концертів, турів, подорожей, це було тяжко – багато тяжкої роботи", - зізнається Діон.

"Ще сім років тому ми не спілкувалися по-справжньому", - додає вона.

Селін Діон навчилася спілкуватися з чоловіком, і тепер вони - найкращі друзі

Як пояснює співачка, вона належала до "старої школи"і не звикла озвучувати якісь проблеми. Говорити про те, що її турбує, адже інакше воно ніде не дінеться, а стане ще гірше, Селін навчила подруга. Саме їй артистка завдячує тим, як змінилися її стосунки з Рене.

"Це змінило наше ставлення одне до одного. Мій чоловік – це і мій кращий друг. Ми довіряємо одне одному наші життя. Ми живемо заради одне одного", - каже зірка про 71-річного Анджеліла.

"Ми сміємося. Ми жартуємо. Ми кепкуємо одне з одного. Ми хочемо, аби наш шлюб тривав завжди. Розмовляйте про все і ви побачите, що у вас і досі медовий місяць… Ось секрет", - ділиться вона.

Головною причиною розлучень Діон вважає саме брак спілкування всередині пари, і їй дуже прикро, що так багато люблячих людей втрачають одне одного.

Нагадаємо, в Діон та Анджеліла підростають троє хлопців: 12-річний Рене-Чарльз та 2-річні двійнята Нельсон і Едді.

Фото АР з сайту emirates247.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів