Міддлтон вирішила годувати сина грудьми

29 липня 2013, 10:40

Новоспечена матуся Кейт Міддлтон віддає перевагу природному вигодовуванню.

Дружина принца Вільяма твердо має намір уникнути дитячого харчування і годувати свого первістка грудьми.

Про це повідомляє видання "The Mirror" з посиланням на джерело, близьке до королівської сім'ї.

"Спочатку у неї виникли з цим деякі труднощі, але акушерка швидко прийшла їй на допомогу, і тепер все в порядку. Наскільки я можу сказати, Кейт знаходить цей процес розслаблюючим, і Джордж такий же, як всі маленькі діти", - поділилося джерело з виданням.


"Він ніяк не може насититися. Все швидко дізнаються, коли він голодний - його крик досить важко не почути", - розповів інформатор про маленького сина Вільяма та Кейт.

До слова, в оточенні королівської родини кажуть, що фотографам марно сподіватися зловити Кейт за годуванням груддю. Міддлтон робитиме усе можливе, аби це залишилося за кадром.

Кейт годуватиме сина грудьми

За словами джерела, дружина Вільяма сама вирішила годувати сина грудьми:

"Кейт вважає, що це питання особистого вибору. Матері повинні самі приймати рішення, виходячи з того, що краще для них і їх дитини".

Тим часом, Кейт зайняла своє місце в довгому ряду представниць королівського роду, які годували грудьми своїх дітей, серед яких, наприклад, була принцеса Діана.

Королева Єлизавета також протягом двох місяців годувала грудьми принца Чарльза, поки лікарі не заборонили їй це через захворювання на кір.

До народження дитини палац не коментував плани Кейт на цей рахунок. Проте в середу, під час свого другого публічної появи після пологів, дружина принца Вільяма наділу лавандову сукні з квітковим принтом бренду "Seraphine", яка спеціально призначене для годуючих матерів.

За словами власниці бренду, герцогиня замовила у них пару нарядів, створених для годуючих грудьми.

Як зазначає видання, завдяки рішенню Кейт годувати грудьми може виникнути ціла модна тенденція, адже в усьому світі налічується величезна кількість жінок, бажаючих у всьому наслідувати молоду маму принца Джорджа.

Фото Reuters з сайту foxnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів