Безруков подався у блогери, а його заблокували

30 липня 2013, 11:37

Найбільш касовий актор Росії Сергій Безруков взявся підкорювати інтернет.

Артист довго відмовлявся заводити собі Twitter та інші блоги, створивши лише сторінки на Facebook і в Youtube.

Для спілкування з шанувальниками йому вистачало офіційного сайту, де він ділився новинами і спростовував плітки і чутки про своє життя. Але тепер Безруков вирішив, що час створити аккаунти у всіх популярних соцмережах: у Twitter, Instagram, Вконтакте і Одноклассниках.

Про це Сергій повідомив на своєму сайті:


"У соціальних мережах існує дуже багато фальшивих акканутов "Сергія Безрукова", створених шахраями, які спілкуються від мого імені з прихильниками, причому не завжди гідним чином. Були спроби боротися з цим, але врешті-решт я зрозумів, що єдиний дієвий спосіб протистояти клонам - це самому з'явитися в соцмережах".

Безруков тепер скрізь

"Я вже півроку веду аккаунт в Фейсбуці, і зізнаюся - це затягує! Це дійсно цікаво! Часом можна не читати газет, а дізнаватися все найважливіше саме з соцмереж - і факти, і ексклюзивні фото, і коментарі професіоналів і простих люде", - додав актор.

Безруков також зауважив, що йому цікаві відгуки глядачів - це дає йому стимул творити, розвиватися далі.

"Я дуже вдячний за це всім моїм друзям і передплатникам. До зустрічі - тепер вже не тільки в залі для глядачів, а й в мережі! ))" - написав він.

У Twitter Безруков вже почав "жити" - і цілком у дусі мікроблога: відразу ж зробив скандальну заяву: "Тепер мені є, де сказати про це: Висоцького зіграв я)!".

Щоправда, не довго Сергій радів появі нових блогів. Так, Twitter актора вже заблокували.

"Несподівана новина: мене заблокували в Твіттері! Там дивуються - чому моїх передплатників стало набиратися так багато? Звичайно розберемося і все відновимо) Ех, не зрозуміти американцям російського розмаху!))", - написав Безруков.

Фото з Instagram Безрукова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів