На музиканта "Bloodhound Gang" завели справу

5 серпня 2013, 16:10

За фактом наруги над державним прапором України на музиканта американської групи "Bloodhound Gang" відкрито кримінальне провадження.

Про це 5-го серпня повідомила прес-служба столичної міліції, пише "Українська правда".

Як відомо, басист групи "Bloodhound Gang" на концерті в Києві мочився на прапор України. Він також засунув у штани прапор Росії на концерті в Одесі.

"Наразі Печерським районним управлінням внутрішніх справ столиці дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань... Розпочато досудове розслідування", - зазначено у повідомленні міліції.


На американця завели справу і в Росії, і в Україні

Згідно з українським законодавством, публічна наруга над державним прапором карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до 6-ти місяців або позбавленням волі на термін до 3-х років.

А тим часом головне управління МВС в Одеській області також проводить перевірку резонансного інциденту з прапором Росії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області уточнив, що слідство з'ясовує, чи мала дана дія склад злочину і яка класифікація даного злочину.

Стоп-кадр з відео на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів