Пенсіонер оголосив голодування через Гришка

7 серпня 2013, 12:47

76-річний мешканець столиці судиться з тенором Володимиром Гришком через те, що той двічі залив квартиру пенсіонера і не збирається за це платити.

Дідусь оголосив голодування, а Гришко запевняє, що він тут ні до чого.

Про інцидент йшлося у програмі "Вікна" на каналі "СТБ".

За свідченнями дідуся, який після інфаркту ледве переставляє ноги та живе один, сусіди зверху заливали його двічі. Він викликав міліцію і скаржився у ЖЕК, але марно. Власників квартири він ніколи не бачив.


Ось так виглядає стеля у квартирі пенсіонера

І лише у суді з’ясувалося, що сусід дідуся – славнозвісна оперна зірка Володимир Гришко.

Співак запевнив, що обурений інцидентом, та у тій квартирі не живе, а дізнався про все лише з судового листа.

До того ж, за словами Гришка, дідусь вже років 30 не робив ремонт у квартирі.

"Я запевняю, що вона (стеля) обвалилася ще до того, як Гришко придбав це помешкання", - з уїдливою посмішкою зазначив Володимир і додав, що пенсіонер просто хотів використати ім’я Гришка.

Гришко не збирається допомагати самотньому дідусю

Головний аргумент захисту тенора – що комунікації будинку перебувають у незадовільному стані. У ЖЕКу свою провину теж заперечують.

За словами незалежного юриста, позивач, тобто пенсіонер, по суті виграв процес. У рішенні вказано, що залиття було. Але суд не присудив не доведений позивачем розмір матеріальної шкоди.

Пенсіонер оцінив шкоду у 7 тисяч гривень, але довести її не зміг через брак грошей на експертизу та адвоката. Тому відсудив лише моральні збитки - 500 гривень.

Гришко ж вважає себе заручником ріелторів, які чатують на дідову хату.

"Я б і хотів піти назустріч пенсіонеру, але я принципово цього робити, на превеликий жаль, не буду. Я думаю, що ця справа буде розбиратися у відповідних структурах і органах. Я на своє ім’я працював 30 років і нікому не дозволю так ганьбити і знущатися з імені Гришка", - наголосив тенор.

Cтоп-кадри з відео "Вікна. СТБ" на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів