Харламов відмовився підписувати мирову з дружиною

7 серпня 2013, 15:50

Резидент "Comedy Club" Гарік Харламов і його поки що законна дружина Юлія Лещенко відмовилися підписувати мирову угоду про поділ спільно нажитого майна.

Про це стало відомо на шлюборозлучному процесі подружжя, що проходить в Люблінському суді Москви, пишуть "Дни.ру".

До слова, судове засідання, після якого, як всі очікували, подружжя Харламова таки розлучаться офіційно і розділять нажиті в шлюбі гроші і цінності, знову відкладено.

Цього разу з причини запізнення на процес представника Юлії Лещенко. Юрист затрималася всього на кілька хвилин, і суддя відмовився чекати застряглого в пробці юриста.


Без неї почати слухання по суті виявилося не можливим. На руках у адвоката були всі документи у справі. Зокрема, клопотання про нові зміни фінансових вимог.

Раніше Юлія Лещенко вже уточнювала суму позову, коли знайшла інформацію про приховані доходи колишнього чоловіка. Однак, ймовірно, що дружина Харламова на даний момент дізналася ще про якесь майно, яке необхідно поділити.

Харламов і його ще дружина ніяк не можуть дійти згоди щодо розлучення і грошей

На відкладення справи наполягав і адвокат Гаріка. Представник Харламова попросив суд дати можливість його довірителю викликати на слухання свідків, які могли б пролити світло на обставини сімейного життя сторін.

Адвокат побажав розібратися, хто і коли наживав спільне майно, а також, ким і чому пошкоджені деякі речі.

Крім того, юрист заявив, що свідки можуть спростувати слова представників Лещенко, які на минулому засіданні звинуватили гумориста у зловживанні азартними іграми, і з цієї причини зажадали розділити майно не навпіл, як передбачалося спочатку, а залишити Харламову лише одну третину зароблених ним же грошей.

Нагадаємо, що адвокати Юлії раніше заявили, що шоумен програв в інтернет-покер 5,5 мільйона рублів, тобто приблизно одну четверту частину спільного майна подружжя.

Друзі Гаріка, які в даний час відпочивають за кордоном, за словами його адвоката, можуть підтвердити, що комік грошей не програвав.

За заявою представника Харламова, саме непомірні вимоги Юлії Лещенко, стали перешкодою для укладення мирової угоди між подружжям.

Незважаючи на те, що Гаріка і Юлію ще офіційно не розвели, шоумен повним ходом будує нові стосунки. Нещодавно він заявив, що вже одружений на своїй дівчині актрисі Крістіні Асмус, яка чекає від нього дитину.

Фото woman.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів