Джулія Робертс змусила сестру порізати шлунок?

12 серпня 2013, 14:57

Американська акторка Джулія Робертс роками критикувала свою сестру Ненсі через її зайву вагу, аж поки та не лягла під ніж хірурга.

Ненсі Моутс, яка є меншою сестрою зірки по матері, схудла завдяки операції з шунтування шлунку.

Про це та про стосунки з Джулією вона розповіла "NY Daily News".

"Коли я вчилася в старшій школі, а вона вже була доросла, вона давала мені зрозуміти, що я точно маю зайву вагу… Вона чітко це до мене доносила, і не в надто чемній манері", - зазначила 37-річна Ненсі, яка свого часу важила понад 130 кілограмів.


"Мені від цього неймовірно боляче і дуже сумно", - зізналася жінка.

Як згадує Моутс, у дитинстві Джулія була для неї "доброю старшою сестрою" і багато з нею гралася. Ненсі вчилася в 8-му класі, коли до Робертс прийшла гучна слава завдяки головній ролі у "Кралечці". Меншій же сестрі довелося терпіти кпини однолітків через те, що Джулія зіграла повію.

Джулія збиткувалася з меншої сестри через зайву вагу?

Закінчивши школу, Ненсі приїхала з рідного містечка до Лос-Анжелесу, щоби і собі стати акторкою, але старша сестра її не підтримала.

"Джулія не хотіла бачити мене на цьому шляху… Головним чином через мою зайву вагу. Все моє життя моя вага коливалася. Тож від Джулії я отримувала багато критики, через що я дуже розчаровувалася", - розповіла Ненсі.

У 2010-му році сестри розсварилися. Джулія в черговий раз дозволила собі презирливий коментар щодо ваги Ненсі, а та відказала їй: "F…ck you". Жінки припинили спілкуватися, але Робертс усе ж допомогла сестрі з роботою, улаштувавши її помічником продюсера одного з популярних серіалів.

Через депресію вага Моутс стала ще більшою. Дійшовши краю, жінка зважилася на операцію. Тепер вона важить 70 кілограмів, заручена з коханим чоловіком та сподівається на відновлення стосунків із Джулією. Ненсі каже, що любить її та не сумнівається в тому, що старша сестра відчуває до неї те саме.

"Гадаю, ми обидві намагаємося змінити думку одна про одну… Цього не налагодиш за один вечір, і не думаю, що це залагодиться просто зараз, лише завдяки тому, що я стала худа", - зізналася вона.

Як відомо, крім Ненсі, Джулія Робертс має брата, Еріка Робертса та сестру, Лізу Робертс Джилліан. Обоє вони, а також дочка Еріка Емма, також присвятили себе акторству.

Прінтскрін з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів