Аністон відмовилася летіти в одному літаку з Джолі

14 серпня 2013, 16:47

Актрисі Дженніфер Аністон не схотіла летіти в одному літаку разом з "розлучницею" Анджеліною Джолі.

Зірка "Друзів" змінила день вильоту, коли дізналася, що на той самий рейс забронювала квиток Джолі, пише "The Daily Mail".

44-річна Аністон мала в неділю вилетіти д Лос-Анджелесу в Лондон.

Та з асистенткою актриси зв'язався співробітник авіакомпанії та повідомив, що на той самий рейс у першому класі замовила квиток і Анджеліна Джолі.


Аби уникнути неприємної зустрічі Джен вирішила полетіти до Лондона лише наступного дня.

Аністон уникнула зустрічі з Джолі

До слова, обидві актриси також зазвичай зупиняюся в готелі "The Dorchester" у Лондоні, Але жодна з них так і не оселила там на цьому тижні.

Нагадаємо, Дженніфер Аністон раніше зізналася, що вона була вбита горем, коли її шлюб з Бредом Піттом розпався після зйомок фільму "Містер і місіс Смітт" за участю Джолі.

До слова, останнім часом Аністон спіткають різні неприємності. Так, актрису викликали до суду - їй доведеться відповідати перед своїм підрядником.

На зірку подала до суду компанія JR Darnall Associates Inc. чия бригада з жовтня 2012-го по березень 2013-го року виконувала деякі ремонтні роботи в особняку Аністон в Бель Ейр, повідомляє "TMZ".

Позивачі стверджують, що жодних проблем із замовницею і з оплатою їх праці не було до тієї пори, поки Джен не попросила їх спорудити дах для вечірки 24-го березня.

Та на наступний день після вечірки Аністон повідомила будівельникам, що їх конструкція протікає.

Компанія, природно, захотіла відправити на місце експерта для перевірки та оцінки вартості збитку, але виявилося, що Дженніфер дах вже розібрала. Після чого припинила всіляке спілкування з підрядниками, а роботу так і не сплатила.

Вартість зведення даху дорівнювала 43,710 доларам. Саме цю суму JR Darnall Associates, Inc і хочуть отримати з Аністон тепер вже за допомогою суду.

Фото Reuters з сайту newsfeed.time.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів