Павлік воює з комунальниками через квартплату

15 серпня 2013, 13:34

Співак Віктор Павлік та його дружина Лариса обурені діями київських комунальників. Подружжю несподівано підвищили платню за квартиру.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Дружина співака, Лариса поскаржилась, що раніше за свою квартиру у 140 квадратних метрів вона сплачувала 900 гривень, а нині житло обходитиметься у 1140 гривень щомісяця.

Платню підняли несподівано та без попередження. Причому обурилися всі мешканці, адже будинок вже досить старий, ремонт під'їздів та прибудинкової території не робили вже дуже давно.


У компанії, яка обслуговує будинок Павліків, запевняють, що підвищення виправдане, бо ціна на комуналку тут не змінювалася вже п'ять років.

Дружина Павліка не збирається платити за житло більше

Лариса Павлік заявила, що платити за новими тарифами вона та її сусіди не будуть. А їм натомість погрожують вимкнути ліфти та не вивозити сміття.

"Ми не платитимемо. Тому що треба показувати владі або чиновникам, які необґрунтовано це роблять, що народ проти!" – відрізала дружина співака.

До речі, торік Павлік повідомляв, що його запросили стати солістом американського гурту. Однак, судячи зі всього, до США артист так і не поїхав.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів