Писанка: Виховувати чоловіка - справа безнадійна

16 серпня 2013, 12:37

47-річна акторка Руслана Писанка поділилась родинними секретами, які має зі своїм чоловіком Ігорем. За словами жінки, вона не намагається змінювати коханого та не хоче виставляти своє щастя на публіку.

Про це актриса розповіла "ТСН. Особливе".

Як відомо, з чоловіком Писанка познайомилась у соцмережі. Менше року тому пара таємно побралася.

Про чоловіка актриси відомо лише, що він не з Києва, молодший за неї, має власний бізнес та дитину від попереднього шлюбу.


Руслана каже, що в Ігореві їй подобається все. Змінювати його вона не збирається.

Ігор влаштовує Руслану на 100 відсотків

"Якщо хтось хоче виховати чоловіка, то це справа безнадійна. Потрібно бути хорошою, пухнастою, ласкавою, ніжною, акуратною і тоді чоловік буде і сам змінюватися. Якщо він звик розкидати свої безглузді шкарпетки, то, звичайно, він буде їх збирати, коли побачить, як все чистенько, акуратненько", - поділилась Руслана.

І про майбутнє, і про теперішнє Писанка та її чоловік говорити не люблять. Адже упевнені, що хвалитися щастям – непристойно та небезпечно.

"Відомі люди, які дуже часто показують своє особисте життя на екранах телевізорів, розповідаючи які вони щасливі, як у них все прекрасно, вони через півроку розлучаються. Тому що, мені здається, хвалитися своїм щастям просто не пристойно", - заявила акторка.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів