Басист "Bloodhоund Gang" здивовано вибачився за український прапор

19 серпня 2013, 10:19

Скандальний басист гурту "Bloodhоund Gang" Джаред Хасселхофф вибачитися за свою витівку з українським прапором.

Музикант заявив, що на концерті 30-го липня в Києві він не мочився на наш прапор - просто сталося непорозуміння, пише "Комсомольська правда в Україні".

За словами Хасселхоффа, він імітував сценку з відірваним статевим органом, а краплі кетчупу з водою випадково потрапили на держсимвол.

"Раніше на концертах ми розігрували таку виставу: я карав свого соліста (Джиммі Поп) за виконання пісень "Depeche Mode". Але з часом ми переробили сюжет. Цього разу я вийшов на сцену зі штучним статевим органом", - пустився в пояснення під час інтерв'ю ранкового шоу "Ранок з Україною" Джаред Хасселхофф.

"Соліст як би "відірвав" мені його, а у мене в ремені був спеціальний пристрій з помпою, за допомогою якого я імітував розбризкування крові. Насправді це був кетчуп, розведений водою. Якщо ви уважно подивитеся відео, то зрозумієте, що пристрій заховано у мене за спиною", - додав він.

Джаред Хасселхофф вибачився, але так і не зрозумів за що

Басист зауважив, що коли він різко розвертався, то "можливо, кілька крапель кетчупу потрапило на прапор, який висів на задньому плані".

"Хоча я взагалі не впевнений, що туди щось долетіло", - додав Джаред.

Музикант зізнається, що він не розуміє, "чому українці ображаються на мене за кетчуп, який я розбризкував перед прапором".

"Однак якщо все ж таки це їх (українців) образив, я вибачаюся перед українськими людьми, країною і урядом", - сказав Хасселхофф.

До слова, перед росіянами басист групи не вибачився. Нагадаємо, виступаючи в Одесі, Джаред засунув у штани російський прапор.

Як відомо, після зухвалої витівки з українським прапопором проти Джареда Хасселхоффа було порушено кримінальну справу за статтею "Наруга над державними символами". Окрім цього СБУ заборонило басисту "Bloodhound Gang" протягом п'яти років відвідувати Україну.

Фото aif.ru

IDEALMEDIA