ДіКапріо знайшов ідеальну матір для своїх дітей?

21 серпня 2013, 10:20

Мама актора Леонардо ДіКапріо Ірмелін не може дочекатися, коли ж син зробить її бабусею.

68-річна жінка вважає, що вже настав час для онуків, пише "The Showbiz Spy".

Та, схоже, у мами ДіКапріо є всі шанси вже найближчим часом отримати бажане. Адже, кажуть, Лео не на жарт закохався у свою нинішню подружку - модель Тоні Гаррн.

38-річний актор та 21-річна німецька красуня разом з листопада минулого року. Та за цей час ДіКапріо буцімто розгледів у Гаррн потенційну матір для своїх дітей.


"Лео в захваті від Тоні. Вона просто звела його з розуму, і він на повному серйозі сказав, що вона має ідеальні гени для материнства", - розповіло джерело.

"Тоні у модельному бізнесі з 13 років і вона дуже доросла для свого віку. Тож це не таке вже й божевілля для неї - материнство. Вона по вуха закохана у Лео, тож він не був би шокований, якби вона пішла на це - народила йому", - додав інформатор.

ДіКапріо вважєа, що нова подружка може стати мамою його дітей

За словами ДіКапріо, його мама дуже вже хоче онуків. Жінка вже мріє про ті часи, коли обійматиме онука чи онучку й балуватиме подарунками.

"Незважаючи на бажання Лео стати батьком, він все ще уникає шлюбу. Адже він боїться втратити шматок свого статку і дорогоцінні колекції творів мистецтва, які неодмінно втратить, якщо шлюб закінчиться розлученням", - зауважило джерело.

Не секрет, що великий вплив на актора має саме його мама. З Ірмелін Леонардо проводить дуже багато часу.

"Ірмелін дійсно хотіла, щоб він одружився з Жiзель Бюндхен, коли вони зустрічалися кілька років тому. Та тепер стало зрозуміло, що вона хоче більше онуків, ніж отримати невістку", - сказав інформатор.

До слова, не лише Лео прислухається до мами, а й вона до нього. Так, нещодавно стало відомо, що ДіКапріо підшукав своїй мамі нового бойфренда.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів