Татари не вибачили Паніна і зривають йому гастролі

23 серпня 2013, 12:06

Кримські татари не вибачили актора Олексія Паніна за його скандальні висловлення й вирішили зірвати спектакль із його участю в Євпаторії.

Про це повідомив перший заступник голови меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, пише сайт "Крим.Коментарі".

За його інформацією, голова Євпаторійського меджлісу і представники громадськості запропонують управлінню культури Євпаторійської міськради вжити заходів до негайного розриву угоди про виступ Паніна у місті.

"Ви чули, що він сказав до своїх вибачень, про дерева для кожного татарина? Я особисто не вибачив. Тому що людина закликала до прямого насильства щодо мене, до моїх дітей, до моїх живих батьків. Він закликав, щоб кожного з нас повісили на дереві", - сказав Чубаров.


Заступник голови меджлісу вважає, що Панін негайно має бути затриманий, стосовно нього повинні бути вжиті всі заходи, передбачені законом.

Вибачення Паніна не покращили його справи

"Це фашист. Кого вибачати? Фашиста? Він що – хворий, божевільний, не відповідає за свої діяння? Нехай відповість!", - заявив Чубаров.

Нагадаємо, 20-го серпня Панін потрапив у ДТП у Криму. Пізніше він похвалився, що відлупцював татарина, який був за кермом іншої машини.

У коментарях актор заявив: "Татарин, якого Сталін недорозстріляв, урізався й повернувся в Крим. Ви самі з Криму? Бачили дерева уздовж дороги на Перевальне? Для кожного татарина – по дереву".

У відповідь на образи голова меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемільов назвав актора "виродком" і заявив, що правоохоронці зобов'язані відреагувати на слова Паніна.

Стосовно актора було відкрито кримінальне провадження.

Пізніше Панін намагався вибачитися перед кримськими татарами за свої висловлення.

Фото з сайту "Ruskino.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів