Панін вибачився перед татарами. ВІДЕО

23 серпня 2013, 10:14

Скандальний російський актор Олексій Панін вибачився перед кримськими татарами за свої попередні висловлювання.

Це сталося перед початком спектаклю в Керчі, повідомляють "Аргументы недели – Керчь".

Панін вийшов разом з акторами з бічного входу, який веде до гримерок. До нього відразу ж підійшла група представників Керченського регіонального меджлісу.

За словами очевидців, люди поводилися шумно, вони підійшли практично впритул до актора. Тож Панін почав свою промову з того, що попросив пробачення.


"Я прошу вибачення. Я прийшов вибачитися. Вам все неправильно сказали, я не мав на увазі татарський народ. Я так само кажу про москвичів і росіян, які жеруть і гадять у себе в Москві… Я прийшов спеціально перед вами вибачитися", - розпочав Олексій.

"Просто ваша ... людина, яка була в цій ситуації, він - татарин. Повівся вкрай не інтелігентно. Я йому сказав у стані афекту, що, типу, татари. Але до татар це не має відношення. Це має відношення до хамської поведінки. Я з цього приводу прийшов перед вами вибачитися. Я прошу вибачення, я дійсно прийшов перед вами щиро вибачитися", - наголосив Панін.

Панін, певно, злякався наслідків своєї поведінки

"…У мене мій друг - Марат Башаров, він татарин. Як я можу своєму братові, татарину, сказати що він мудак або хтось. Це стосується конкретно людей, які поводяться непорядно", - додав він.

Варто зауважити, що актор виглядав переляканим, втомленим і розгубленим. По закінченні своєї промови, Панін ще кілька разів повторив людям: "Я прошу вибачення".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Тим часом, у Міністерстві закордонних справ обурюються через висловлювання Паніна щодо України і Криму і вважають, що оцінку його діям мають дати правоохоронні органи, пишуть "Аргументы недели – Крым".

"Якщо він не знає, в яку державу він приїхав на гастролі, правоохоронні органи України досить доступно і переконливо можуть йому це пояснити", - заявив представник МЗС.

За його словами, те, що дозволяє собі "представник дружнього нам російського народу" на території України, "не вкладається у жодні цивілізовані рамки".

Нагадаємо, 22-го серпня Панін у своїй промові стосовно ДТП заявив, що Крим – це не Україна.

Відео "Аргументы недели - Крым" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів