Окунська Власенку: Час жити за законами України

28 серпня 2013, 16:45

Наталія Окунська знову пожалілася, що її екс-чоловік Сергій Власенко не платить аліменти на дочку, незважаючи на усі судові рішення.

Наталя дала місяць Власенку, і якщо нічого не зміниться, вона "почне діяти".

Про це екс-модель написала у Facebook.

"Я виграла всі судові справи по розділу майна і аліментах. Але в нашій країні це не означає зовсім НІЧОГО, якщо судишся з головним "борцем за справедливість" з опозиції. Для Власенка закони не писан, і він, як і раніше, відмовляється виплачувати аліменти нашій дитині і не віддає борги по розділу будинку та машини", - поскаржилася Окунська.


Окунська досі не отримує аліменти від Власенка

"Я пропоную пану Власенку рівно місяць, щоб добровільно виплатити аліменти дитині і закрити питання по розділу будинку та машини. Рівно через місяць я починаю дії за його законним невиїздом за кордон, як боржника і аліментника. Думаю, що час припинити прикривати своє свавілля "політичними репресіями" і почати жити за законами України, як будь-який Простий громадянин", - зауважила Наталія.

"P. S. : Дорогі друзі-юристи, буду вдячна за будь-яку допомогу, сприяння і просто поради, як вчинити в такій непростій ситуації, коли суди всі виграні, а боржник навідріз відмовляється виконувати рішення суду", - додала Окунська.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів