Рікі Мартін згадав, як був гомофобом

29 серпня 2013, 14:16

Пуерториканський співак Рікі Мартін зізнався, що колись не бажав визнавати власної гомосексуальності, соромився її й тому проявляв неприязнь до представників секс-меншин.

Про буремну юність зірка розповів у інтерв’ю австралійському "GQ", пишуть "NY Daily News".

Рікі Мартін прикривав свої страхи гомофобією

"Я був дуже лютим, дуже бунтівним… Зазвичай я дивився на геїв і думав: "Я не такий, я не хочу бути таким. Це - не я." Мені було соромно", - поділився співак.

41-річний Рікі пояснив, що багато років жив зі страхом видати себе та стати об’єктом критики через нетрадиційну орієнтацію. Ця гнітюча таємниця вихлюпувалась назовні агресією.


"Коли всі кажуть тобі, що ти – не такий, з точки зору суспільства, з точки зору твоєї віри – моя самоповага була знищена. Я давав вихід моїй люті на тих, хто був поряд", - пригадав він.

"Я оглядаюся назад і розумію, що я, певно, цькував людей, про яких знав, що вони геї. Я засвоїв гомофобію. Я опирався усвідомленню цього. Я хотів від цього втекти", - додав Мартін.

Нагадаємо, співак "вийшов із підпілля" у 2010-му році. Тато двох синів тоді на своєму вебсайті оголосив, що є щасливим гомосексуалістом.

Фото обкладинка журналу "GQ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів