Подруга Зети-Джонс боїться за її психіку

2 вересня 2013, 14:20

Розлучення з чоловіком Майклом Дугласом може стати надто тяжким випробуванням для крихкого психічного здоров’я британської актриси Кетрін Зета-Джонс.

Такі побоювання висловила одна з її найближчих подруг, Анна Уокер.

Про це пише "The Daily Mail".

"Наступні кілька тижнів будуть дуже складні, і я дуже за неї тривожуся", - поділилася жінка, яка була головною дружкою на весіллі Кетрін та Майкла.


"Я впевнена, що їй було непросто впоратися зі стресом, пов’язаним із Майкловою хворобою. Вона щойно завершила ще один курс лікування з приводу біполярного розладу, і якщо їй вдасться втримати це під контролем у всьому цьому стресі – це буде диво, - зазначила Уокер.

Зі слів подруги, нині поряд із Зета-Джонс у якості групи підтримки перебуває її мама Пет. Анна каже, що розлучення суперечить переконанням Кетрін, тож зірці нині нелегко.

Подруга Кетрін тривожиться за її психічне здоров'я

"Це був дуже сильний удар, бо вона вірить у те, що шлюб – це раз і назавжди… Кетрін дуже старомодна і ніколи не хотіла пережити розлучення. Її батьки, Пет і Дей, разом уже понад 50 років, і вони для неї є взірцем. Вона хотіла, щоби ї шлюб теж був таким", - поділилася подруга акторки.

Сама Анна теж страшенно засмучена новиною про розлучення Кетрін і Майкла. Їй завжди здавалося, що ці двоє обожнюють одне одного та є ідеальною парою. Жінка сподівається, що вони все ж зійдуться знов.

Надію на те, що так вони і станеться, дає сам Дуглас. Актор досі носить свою обручку та виглядає спокійним і задоволеним.

Днями ж, на кінофестивалі в французькому Довілі, зірку запитали, чи є шанс, що їм із Кетрін вдасться впоратися з їхніми проблемами.

"Звісно", - відказав Дуглас, пише "The Mirror".

Нагадаємо, ані чоловік, ані дружина поки що не подавали на розлучення. Пара має 2 дітей.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів