Деніел Редкліфф паралізував центр Венеції

3 вересня 2013, 11:27

Британський актор Деніел Редкліфф став причиною пішохідних сутичок у Венеції.

Тисячі фанатів зірки "Гаррі Поттера" приїхали до столиці Італії, аби побачити свого кумира, який прилетів на 70-й Венеціанський кінофестиваль представляти фільм "Убий своїх коханих", повідомляє "Stars Pulse".

Фанатки Редкліффа влаштували справжню тисняву в місті, бо намагалися дістатися до магазину, де актор мав роздавати автографи.

Через велику кількість прихильників виникла тиснява, підлітки почали кричати та затоптувати одне одного. Аби владнати ситуацію довелося втрутися поліції Венеції.


Приїзд Редкліффа до Венеції спричинив божевілля серед фанатів

На прес-конференції до фільму Деніел Редкліфф був оточений командою охоронців і поліції. І не даремно, адже й тут найвідданіші фанати намагалися прорватися на захід, який був влаштований суто для преси.

Виступаючи перед журналістами, 24-річний Редкліфф зізнався, що він був трохи вражений божевільною поведінкою прихильників.

"На щастя, це не завжди так. Я мав справу з різними фанатами, бо маю їх з 11-ти років. Я не сприймаю їхню поведінку всерйоз, насправді я думаю, що це смішно", - зауважив актор.

Як відомо, у новому фільмі "Убий своїх коханих" Деніел Редкліфф виконав головну роль. Він зіграв поета і засновника руху бітників Аллена Гінзберга.

Фото "АР" з сайту "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів