Джек Ніколсон йде з кіно, бо втрачає пам'ять?

5 вересня 2013, 11:58

Голлівудський актор Джек Ніколсон, кажуть, йде з великого екрану.

76-річна зірка "Пролітаючи над гніздом зозулі" залишає кінематограф через проблеми із пам'яттю.

Про це розповів анонімний друг Ніколсона журналістам з "Radar Online", пише "The Daily Telegraph".

"Існує проста причина його рішення - це втрата пам'яті. Відверто кажучи, у свої 76 Джек має проблеми з пам'яттю і більше не може пам'ятати текст ролей", - пояснив інформатор.


Наразі ані агент, ані адвокат Ніколсона не підтвердили і не спростували чутки про "пенсію" артиста.

Джек Ніколсон йде з кіно?

Ще одне джерело з оточення Джека розповіло, що той має намір піти "без зайвого галасу". До того ж, актор як і раніше планує з'являтися на публіці, зокрема ходити на матчі улюбленої баскетбольної команди "Lakers".

Щоправда, видання "NBC News" з посиланням на власного інформатора запевняє, що Джек Ніколсон продовжує розглядати сценарії до можливих фільмів.

У свою чергу "ContactMusic" пише, що агент актора спростував інформацію про те, що Ніколсон вирішив залишити кінематограф.

До слова, Ніколсон перестав зніматися три роки тому. За цей час акторові не раз пропонували взяти участь у цікавих проектах, але він завжди відмовлявся, заявляючи, що втратив інтерес до кіно.

Остання картина за участю Джека Ніколсона вийшла на екрани в 2010-му році. У фільмі "Як знати..." він з'явився разом з Різ Візерспун та Оуеном Вілсоном.

Нагадаємо, що за свою кар'єру в кіно Ніколсон знявся в більш ніж 60 фільмах. Актор став триразовим володарем премії "Оскар". Зокрема, одну зі статуеток він отримав у 1976-му році за кращу чоловічу роль у фільмі Мілоша Формана "Пролітаючи над гніздом зозулі".

Фото Reuters з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів