Кудрявцева готова покинути роботу заради дитини

5 вересня 2013, 11:25

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева готова залишити роботу, аби знову стати мамою.

Про це та інше білявка зізналася в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Кудрявцева, яка влітку вийшла заміж за 25-річного хокеїста Ігоря Макарова, запевняє, що дуже змінилася. Зокрема, жіночка стала справжньою господинею і "квочкою".

"Три роки тому, якби мені сказали, що я житиму за містом... Та в жодному разі! А зараз дуже хочу. Придивляємося будиночок в Підмосков'ї. Вирощуватиму там квіточки. Я хочу, щоб у мене був затишний будиночок зі своїм подвір'ям, альтанкою. Запрошуватимемо гостей, діток виховуватимемо", - заявила Лєра.


До слова, телеведуча, яка вже має дорослого сина Жана, мріє ще раз стати мамою.

"Дитину дуже хочеться. Одну, а дасть бог, і двох. Я спокійно заради цього залишу роботу і піду на рік в декрет", - зауважила білявка.

Кудрявцева хоче народити одну, чи навіть дві дитини від Макарова

"Це, знаєте, як кажуть в інститутах: "Спочатку ти працюєш на залікову книжку, а потім залікова книжка працює на тебе". Я думаю , що в моєму випадку я собі вже заробила ім'я. І тому піти на рік в декрет цілком можу. Буду сидіти вдома, займатимуся дітками. А потім просто приведу себе у форму і повернуся до роботи", - додала вона.

Розповіла Кудрявцева й про стосунки із сином Жаном. Так, на запитання, чи ховає вона свого сина від преси, Лєра відповіла:

"Якийсь час я захищала Жана від журналістів, коли він був маленький. А зараз він сам не хоче, щоб його фото публікувалися. Він абсолютно не зірковий дитина. Він навіть на моєму весіллі сидів у куточку. Дуже скромно. Зі своєю компанією. Справжній, нормальний мужик. І що найголовніше, розумненький".

За словами телеведучої, вона не проти, що її чин хоче вчитися на вечірньому відділені й працювати.

"Він себе шукає. Нехай сам визначається. Я не хочу на нього тиснути", - пояснила вона.

До слова, з новим чоловіком мами Жан спілкується. Хлопець та спортсмен зідзвонюються та спілкуються на чоловічі теми.

Кудрявцева впевнена, що буде відмінною свекрухою.

"У мене Жанік зустрічається з дівчинкою вже кілька років. І вона мені подобається. Спокійно ставлюся , що у сина вже є своє особисте життя. Батьки не мають права лізти в життя дорослої дитини. Нехай він шляхом проб і помилок шукає свою єдину", - зауважила телеведуча.

Фото з Instagram Кудрявцевої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів