Адель не дає онкохворому батькові побачити онука

9 вересня 2013, 18:14

Батько британської співачки Адель, Марк Еванс, мріє хоча б єдиний раз побачити свого 10-місячного онучка Анджело.

Чоловік, який хворіє на рак, боїться, що не встигне перед смертю помиритися з донькою.

Про це пише "The Daily Mail" з посиланням на "The Sun".

Торік лікарі виявили в організмі 51-річного Марка 11 небезпечних новоутворень. Вони видалили пухлини з його кишечнику та шлунку. Подальші обстеження покажуть, чи вдалося зупинити поширення раку. Знаючи, що може не вижити, Еванс мріє бодай раз побачити свого онука.


"Я досі не бачив Анджело, і факт в тім, що можу ніколи не побачити… Для мене все може бути скінчено ще до того, як я помирюся з Адель", - заявив він.

Адель не зглянеться над онкохворим батьком?

"Роки минають, і мене тривожить, що я не побачу мого онука і не робитиму разом із ним всього того, що робив, коли Адель була дитям", - поділився Марк.

Нагадаємо, торік чоловік, так само через ЗМІ, вже благав Адель дати йому ще один шанс і дозволити повернутися в її життя.

Одначе подейкують, що саме його одкровення з журналістами остаточно й зруйнували їхні стосунки. Після інтерв’ю, яке Еванс дав 2 роки тому Адель заприсяглася плюнути йому в лице, якщо ще раз побачить.

Як відомо, Марк розлучився з матір’ю Адель, коли дівчинці було 3 роки. Згодом чоловік став зазирати в пляшку. Він визнає, що був жахливим батьком і не був поряд, коли донька його потребувала.

Фото з сайту "The Daily Mail" та Reuters з "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів