Батько Адель проситься назад у її життя

16 липня 2012, 14:50

Британська співачка Адель має можливість возз’єднатися з власним батьком, який пішов із сім’ї, коли їй було лише 3 роки.

Чоловік на ім’я Марк Еванс сподівається на зближення з зірковою донькою, буцімто розчулившись звісткою про її вагітність.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Мама зателефонувала і сказала "Марку, в мене для тебе важлива новина. Адель чекає дитину"… Моєю першою реакцією був сплеск щастя за неї. Але коли ми балакали про те, як Адель особисто про це повідомила, мене осінило, що моя дочка не захотіла сама мені про це сказати", - поділився Марк.


Адель пробачить батька, якого в дитинстві не було поряд?

Зі слів чоловіка, його радість від звістки про онука почала меркнути від усвідомлення того, що він опинився поза цією щасливою картинкою, не маючи змоги обійняти Адель.

"Я понад усе хочу знову стати частиною її життя, бути значною частиною життя мого маленького онука чи онучки. Я мушу бути готовим до того, що можу ніколи не познайомитися з моїми онуками, і це крає мені серце", - побідкався чоловік.

"Звісно, я був неправий, я повинен був бути поряд із нею в дитинстві, але я дуже хочу надолужити це зараз… Я благаю її дати мені ще один шанс", - зявив тато співачки.

Хоча між ним та відомою донькою нині прірва, чоловікові все ж таки відомі подробиці її особистого життя, й ними він щедро поділився з виданням.

Зі слів Марка, Адель хоче народити хлопчика, а за ним – іще трійко дітей. У свого хлопця Саймона співачка закохана до нестями, і татко бажає цій парі довгого життя разом.

"Ми з одного тіста, Адель і я", - запевнив він.

Як пише англомовна Вікіпедія, мати Адель, Пенні, народила її, ще будучи тинейджером. Коли дівчинці було 3 роки, батько пішов від них, чого співачка йому так і не пробачила.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів