"Екс" Бейонсе: Вона завжди кохатиме мене

11 вересня 2013, 12:10

Колишній хлопець співачки Бейонсе, якого звати Лінделл Лок, зробив заяву, яка навряд чи потішить її нинішнього чоловіка Jay-Z.

"Екс" зірки оголосив, що вона кохатиме його завжди, хоча він її неодноразово зраджував.

Фрагменти з його інтерв’ю "The Sun" наводить сайт "Global Grind".

"Коли вона почала зустрічатися з Jay-Z, я зрозумів, що ми приречені, і що я вже ніколи не зможу її повернути. Але я знаю, що б там не було, вона завжди мене кохатиме", - зазначив Лок.


Лінделл і Бейонсе розійшлися, коли її кар’єра пішла вгору. Чоловік вважав себе негідним подруги-зірки, і, вочевидь, саме тому вкладався в ліжко з іншими жінками.

"Чим більшою зіркою вона ставала, тим частіше я думав, що недосить хороший (для неї). Одного вечора, коли її не було в місті, я пішов з другом до бару, і закінчилося тим, що я переспав з іншою жінкою. Протягом кількох років я зраджував її (Бейонсе) близько п’яти разів, але ніколи їй про це не розповідав, поки ми не порвали", - поділився колишній хлопець співачки.

Лінделл і Бейонсе були одне для одного коханням всього життя

"Хто зраджує таких вродливих жінок, як Бейонсе? Що ж, я – такий чоловік, і це завжди не даватиме мені спокою", - поділився він.

Із Локом Бейонсе почала зустрічатися в 11 років. Хлопцеві ж було 13. Перший поцілунок пари відбувся незабаром після 15-річчя дівчини. Як згадує Лінделл, відтоді в нього ні з ким не було пристраснішого цілунку.

Чоловік визнає, вони з Бейонсе розлучилися з його ініціативи. Він вирішив поїхати вчитися до кулінарної школи в Остіні, щоби стати відомим кухарем. Лишившись сама, Бейонсе швидко пішла власним шляхом.

"Бейонсе була коханням мого життя, а я – її, тож втратити її – це й досі те, про що я найбільше шкодую", - додав Лінделл.

Чоловік таки вивчився на кухаря, живе та працює в Х’юстоні, що в штаті Техас.

Нагадаємо, свого часу Бейонсе натякала, що до свого чоловіка Jay-Z мала з хлопцями суто платонічні відносини та зберегла цноту.

Фото з сайту "Global Grind"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів