Елтон Джон: Гастролі мене убивають

12 вересня 2013, 14:14

Британський співак Елтон Джон має намір серйозно переглянути свій гастрольний графік, бо роз’їзди його "вбивають".

Таке рішення було прийняте на сімейній нараді з коханим, Девідом Фернішем.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "The Sun".

"У моєму житті настав час, коли я суттєво зменшу кількість виступів і матиму більше часу, щоби проводити його з сім’єю", - поділився сер Елтон.


"Це – свідоме рішення. Я розумію, що я залежний від виступів. Я залежний від роботи. Залежний від гастролей. Залежний від усього", - сказав він.

Елтон Джон втомився від гастролей

Як зізнається артист, йому дуже важко обмежитися одним концертом та одним букетом квітів. Він прагне більшого, і це частина його характеру.

"Але ми посиділи з Девідом, і я сказав: "Знаєш, я ситий цим по зав'язку. Ці подорожі мене убивають. Я більше не можу. Мені завжди бракувало часу, щоби понюхати троянди", - розповів Елтон Джон.

Маючи більше часу, артист збирається не лише нюхати троянди та проводити час із рідними, а й дивувати шанувальників чимось новим.

"Я хочу відвозити мого хлопчика (вочевидь, старшого сина Закарі) до школи і хочу більше часу проводити з Девідом. А ще хочу приділяти більше часу проектам, які мусив втілити ще багато років тому, але так і не знайшов часу. Може, це буде фортепіанний альбом або щось інше. Якщо збираєшся бути Елтоном Джоном, мусиш розширювати горизонти", - додав співак.

Нагадаємо, сер Елтон Джон і справді нещодавно ледь не довів себе до смерті. 9 концертів артист пропрацював, терплячи біль від абсцесу апендикса.

Фото АР з сайту Еxaminer.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів