Елтон Джон заспівав про Ліндсей Лохан

10 вересня 2013, 14:07

Британський співак Елтон Джон розповів, про що та про кого співається в одній із пісень його нового альбому "The Diving Board".

У ній ідеться про скандальних юних зірок Ліндсей Лохан та Джастіна Бібера, які переживають випробування темним боком слави.

Про це сер Елтон розказав журналові "Event", повідомляє "Contact Music".

"(Ви можете подумати, що) наркотики, мільйони квітів, істерики, вбрання та окуляри – (це про мене)… Але ні. Це про Ліндсей Лохан, про Джастіна, всіх цих дітей, які не усвідомлюють, що, в дідька, відбувається", - зазначив співак.


"Мені ненависна думка про Ліндсей, бо в неї є талант, вона – прекрасна акторка, але все перетворилося на божевілля, вечірки, і всі забувають, завдяки чому вони опинилися на першому місці", - сказав сер Елтон.

Сер Елтон Джон тривожиться за Ліндсей Лохан, тому і заспівав про неї

На думку артиста, такі зірки, як Лохан, перестають усвідомлювати справжні причини своєї популярності.

"Вони губляться в думці про те, що відомі завдяки тому, ким вони є, а не чим вони є. Мені шкода цих дітей… Я непокоюся, що цих дітей просто засмокче", - додав Елтон Джон.

Нагадаємо, тривожитися за Ліндсей Лохан у співака тепер значно менше підстав. Останній курс у реабілітаційному центрі, здається, став результативним, і зірка більше не вживає алкоголю та наркотиків.

Як відомо, про Лохан уже співали. Репер Pitbull згадав її в своїй композиції "Give Me Everything", і актриса потягла його за це до суду.

Фото Reuters з сайту eltonjohnscorporation.blogspot.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів