Повалій носить сукні вагою 8 кіло

13 вересня 2013, 10:40

Дизайнерський дует Тетяна Земскова та Олена Ворожбит понад 10 років працюють зв співачкою і депутатом Таїсією Повалій. Вони створили близько 200 суконь для артистки, а також стали подругами своєї зіркової клієнтки.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Земскова і Ворожбіт навіть не мають спільних світлин із Повалій та не можуть пригадати точно, як саме почалася їхня співпраця.

З Таєчкою, як називають зірку дизайнерки, вони обожнюють працювати, адже примірки інколи перетворюються на концерти.


Ворожбіт та Земскова зізнаються, що Повалій - заручниця власного іміджу. Насправді, височезні підбори, яскраві кольори та стрази - не те, що їй подобається.

Стрази і підбори Повалій носить лише на сцені

"Чисто по-людськи вона любить комфортні речі. Але як актриса вона готова терпіти незручності заради того, щоб було красиво", - сказали дизайнерки.

Терпіти Таїсії доводиться неабиякі навантаження. Наприклад, орієнтовна вага однієї концертної сукні, обшитої стразами - 8 кілограмів. Каміння для такої сукні привезли з Австрії.

Ідейним натхненником яскравості Повалій є її чоловік і продюсер Ігор Ліхута. Він може легко "зарізати" фасон або колір сукні своєї дружини.

Ліхута грає важливу роль у виборі вбрання співачки

Вже на початку вересня головний клопіт Ворожбіт та Земскової - новий рік. У розробці - шість концертних суконь та хутряне манто для Повалій.

Втім, показати навіть клаптик тканини, в якій зірка виблискуватиме на новорічних корпоративах, дизайнерки категорично відмовилися.

Нагадаємо, незабаром має вийти кліп Повалій, знятий Аланом Бадоєвим. У відео Тая дуже схожа на голлівудську зірку Шерон Стоун.

Фото з сайту Повалій

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів