Lady Gaga: Лесбійки хоробріші за чоловіків

13 вересня 2013, 12:47

Американська співачка Lady Gaga заявила, що їй подобаються дівчата та їхні статеві органи, і взагалі лесбійок вона вважає хоробрішими за чоловіків.

Іще зірка розповіла, яка вона, справжня Стефані Джерманотта, яка ховається під епатажним "альтер-его".

Про те, як вона "занурювалася в жіноче озерце", артистка згадала в прямому ефірі одного з американських ток-шоу, пишуть "NY Daily News".

"Мені подобаються дівчата. Я вже казала це. Я знаю, люди думають, що я говорю це просто щоби шокувати, але мені справді подобаються поцьки. Просто залежить від того, чия це поцька", - оголосила Lady Gaga.


"Це схоже на те, що я відчуваю до хлопців. Вони (дівчата) подобаються мені, бо я вважаю, що лесбійки набагато відважніші, ніж гетеросексуальні чоловіки, коли доходить до залицяння. І мені це справді подобається. Я не закохувалася, доки не зустріла парубка, який під’їхав до мене так само потужно, як лесбійка", - поділилася зірка.

Lady Gaga закохалась лише тоді, коли хлопець повівся з нею, як відважна лесбійка

У своєму інтерв’ю журналові "ELLE" Lady Gaga саму себе назвала воїном та "Роккі, раунд12". Між тим Стефані Джерманотта, про яку артистка каже і в першій, і в третій особі, геть інша.

"Я – Стефані – митець, який постійно відчуває муку. Ось чому я змінила ім’я. Я б не змогла бути нею на публіці", - пояснила співачка.

Те, що люди не ймуть їй віри, коли вона ділиться чимось особистими і болісним, Lady Gaga дуже сердить.

"Усі такі цинічні – що я не можу щиро любити моїх фанів чи ділитися правдивими історіями про моє минуле, аби хтось не запитав мене, чи я справді, дійсно страждала. Ви знаєте, скільки бруду мені довелося з’їсти? Знаєте чоловіків, перед якими я мусила плазувати, людей, які зневажали моє тіло, мій розум, моє серце?", - додала вона.

Фото з сайту "ELLE"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів