Lady Gaga в дитинстві голяка шокувала бебісіттера

21 серпня 2013, 16:58

Виявляється, любов до епатажу та оголення прокинулася в співачці Lady Gaga ще в дитинстві.

Крихітка Стефані полюбляла ходити голою та лякати свою няню.

Про це вона розповіла в радіошоу "The Morning Mash Up", пише "Contact Music".

"Малою я багато ходила голою, і моя мама сміялася з мене, бо я весь час намагалася шокувати мою няню… ховалася за канапою, здирала з себе весь одяг та гасала, співаючи "Маленьку Русалоньку" чи ще щось", - поділилася спогадами Lady Gaga.


Тепер, коли співачка вже доросла, їй дуже цікаво досягати максимальної трансформації свого образу, використовуючи при цьому мінімум мейкапу та відсутність одягу.

Lady Gaga полюбляла епатувати людей з дитинства

"Тож я багато часу проводжу коло дзеркала з усіма цими перуками та костюмами, уявляючи, як я стаю кимось новим", - поділилася зірка.

До слова, як нещодавно оголосила Lady Gaga, власна фігура їй узагалі-то по цимбалах. Фізичну форму співачка підтримує лише задля того, щоби публіка не відволікалася від її музики на обговорення її ваги.

"Ви знаєте, я повернулася в форму, але, якщо чесно, мене ніколи не турбувала моя вага… Це інших людей вона турбує. Часом я лякаюся того, що, коли я буду не в формі, люди говоритимуть про це, а не про мою музику", - запевнила Gaga.

Нагадаємо, торік зірка розповіла, що підлітком страждала від булімії. "Пишне італійське дівча" після їжі навмисне викликало в себе блювання, через що майбутня зірка мало не втратила голос.

Фото Reuters з сайту itv.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів