Мішель Обама закликала американців більше пити

13 вересня 2013, 14:50

Перша леді США Мішель Обама закликала американців пити більше води.

Жінка впевнена, що вживання рідині допоможе жителям Америки стати здоровішими та справитися з масовим ожирінням, пише "The Washington Post".

Обама оголосила про початок кампанії з популяризації ідеї вживання більшої кількості води "Випий".

Дружина президента заявила, що американцям слід приділяти більше уваги своєму здоров'ю і стежити за тим, щоб у їх раціоні завжди була присутня вода.


Мішель Обама хоче, аби американці почали більше пити води

Як зазначила Мішель Обама, необхідно випивати хоча б одну склянку води на день понад звичної норми.

При цьому перша леді не стала безпосередньо радити американцям замінювати солодку газовану воду звичайною водою. Хоча дієтологи часто називають такі напої однією з причин ожиріння.

В рамках нової акції буде випущена спеціальна символіка. Логотип кампанії з'явиться на пляшках з водою, а також фонтанчиках для пиття.

Крім того, американці зможуть поділитися зі своїми співвітчизниками тематичними фотографіями, присвяченими вживання води, на спеціальному сайті youarewhatyoudrink.org.

Також всі бажаючі отримають можливість обмінюватися знімками через соціальні мережі.

До слова, у США зайву вагу має кожен третій дорослий і кожна п'ята дитина. У країні проводяться різні акції та кампанії, що закликають населення стежити за своєю вагою. Так, Мішель Обама вже протягом 4,5 років закликає співвітчизників їсти більше овочем та фруктів.

Фото "АР" з сайту "Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів