Панін напідпитку влаштував дебош у ресторані

18 вересня 2013, 12:44

Російський актор Олексій Панін не вилазить зі скандалів. Цього разу він влаштував п’яний дебош у ресторані.

Це сталося у місті Вязники у Володимирській області, пише "Комсомольська правда в Україні".

Панін з колегами-акторами приїхали у Вязники з виставою, і перед виходом на сцену Олексій вирішив підкріпитися в ресторані.

"Панін прийшов з молодою жінкою, яку називав майбутньою дружиною. Від нього смерділо перегаром. Через те, що слава про цю людину летить попереду неї, ми очікували конфлікту. Але хотіли його уникнути. Виконували всі забаганки артиста. Наприклад, хоч у нас і заборонено курити, йому дозволили і принесли попільничку", - розповіла бармен ресторану.


"Панін їв борщ, макарони з сиром і оливковою олією, випив сто грамів горілки", - додала вона.

Панін зчинив скандал у ресторані

Їжа акторові не сподобалася. Він зажадав кухаря. А коли той прийшов, відчитав його за погану роботу. Утім, це був лише початок конфлікту.

Панін почав лаятися і кидати на підлогу посуд зі столу. Великі уламки Панін кришив черевиками. Кидав він посуд і у барменшу, яка ледве встигла відбігти і сховатися за холодильник. Врешті-решт актор розбив попільничкою дзеркало і пішов.

Ресторатори викликали поліцію. З правоохоронцями Панін поводився цілком нормально, не грубіянив і навіть визнавав свою провину.

Найближчим часом керівництво ресторану збирається не тільки подати на Олексія до суду, але і викласти в Інтернет запис камер спостереження.

Нагадаємо, лише нещодавно трохи вщух скандал навколо Паніна, пов'язаний з ДТП у Криму та його висловленнями з приводу татар.

Кадр з відео у ресторані, з сайту "Комсомольска правда в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів