Чарлі Шин уполовину зменшив аліменти екс-дружині

18 вересня 2013, 16:56

Американському акторові Чарлі Шину вдалося переконати суд зменшити суму аліментів, які він щомісяця виплачує одній зі своїх екс-дружин, Брук Мюллер.

Замість 55 тисяч він тепер перераховуватиме жінці "лише" 25.

Щоправда, це лише тимчасово, пише "Radar Online".

Адвокати Чарлі та Брук домовилися, що, поки діти екс-подружжя мешкають в іншої його колишньої, актор може платити Мюллер менше. Коли суд у справах дітей дозволить двійнятам Бобу і Максу повернутися до матері, аліменти зростуть до початкової суми.


"Що й казати, Брук не рада, що аліменти на дітей зменшилися, але розуміє, що, якби вона пішла до суду, імовірно, взагалі б грошей не отримала. Вона дуже хоче якомога швидше повернути хлопців, щоби знов отримувати величенькі аліментні чеки", - каже джерело.

Чарлі Шин трохи зекономить на дружині №3, поки його діти живуть з дружиною №2

Зі слів інформатора, Шин справді міг домогтися того, щоби аліменти взагалі скасували, якщо діти не живуть із Брук. Але він пожалів жінку, якій зараз несолодко.

"Він – щедрий хлопець, може, і дарма. Брук – матір його дітей, і він дуже сподівається, що вона все змінить, і цього разу назавжди", - додає він.

Чарлі нещодавно придбав для Мюллер новий будинок, по сусідству з маєтком іншої його колишньої, Деніз Річардс.

Нагадаємо, саме під опікою останньої опинилися Боб і Макс, коли їхня мама загриміла до психіатричної лікарні, а потім – вкотре лікуватися від наркозалежності.

На утримання малих Деніз не бере з Чарлі ані копійки.

Фото Reuters з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів