Кейт Вінслет: Вірю в кохання та смачну їжу

19 вересня 2013, 15:59

Британська акторка Кейт Вінслет запевнила, що ніколи не змінить свого прізвища на чоловікове. Іще 37-річна зірка розповіла, що досі вірить у кохання.

Про це пише "The Telegraph".

"Звісно, я досі вірю у кохання. І в смачну їжу, і в любов до дитини", - заявила Вінслет, яка нині перебуває в третьому шлюбі та чекає на третього малюка.

Брати прізвище свого нинішнього чоловіка, Неда Рокнролла, як і його "попередників", Кейт не має наміру.


"Я ніколи не зміню прізвища на Рокнролл. Ніколи ні на що свого прізвища не міняла, і не бачу причин, щоби почати тепер", - запевнила вона.

Кейт Вінслет вірить у кохання, смачну їжу та любов до дитини

"Мені цілком подобається Кейт Вінслет, насправді я думаю, що це дуже ефектно. Я пишаюся моїм прізвищем, бо я – одна із трьох дівчат, у нас у сім’ї хлопець один, тож фактично єдина людина, хто передаватиме це прізвище – це мій брат, а в нього поки що немає дітей", - пояснила Вінслет.

Окрім прізвища, розповіла актриса, для неї є дуже важливим зберегти відчуття згуртованості сім’ї, яке вона винесла з батьківського дому. Її тато і мама живуть у щасливому шлюбі вже понад 40 років, похвалилася зірка.

Нагадаємо, Кейт Вінслет була заміжня за режисерами Джимом Тріплтоном та Семом Мендесом. Від кожного шлюбу вона має по дитині.

Фото AP з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів