Вінслет: Неідеальними цицьками я надихаю жінок

2 липня 2012, 12:10

Британська кінозірка Кейт Вінслет не має жодних ілюзій щодо відповідності свого тіла ідеальним параметрам.

36-річна актриса запевняє – у неї небездоганні цицьки, ще й целюліт, а її часте оголення на екрані має надихати глядачок.

Про це, подеколи не цураючись міцного слівця, Вінслет говорила в інтерв’ю "The Sun".

"Я така ж, як люди, що ходять по вулиці. У мене нема ідеальних цицьок, в мене не нуль целюліту – звісно ні – і я фігуриста. Якщо це змушує жінок почуватися впевненішими, це чудово", - каже Кейт.


"На глибокому, підсвідомому рівні, це одна з причин, чому я дозволяю дурненькій собі настільки оголятися на екрані", - пояснює вона.

Актриса зізнається, до неї впевненість у собі та сприйняття себе такою, як є, прийшли з віком.

"Я пригадую, як у 21 я уявляла собі, що в 36 мої цицьки звисатимуть до колін, що в мене буде паршиве волосся та жахливі зуби… Коли ти молода, то добряче за 30 здається тобі глибокою старістю… Але нині я почуваюся сильнішою, докладнішою та більш задоволеною своєю шкірою, ніж будь-коли", - говорить Вінслет.

Кейт пригадує, в школі над нею збиткувалися через повноту. На її думку, такі речі, хоча й завдають "пекельного болю", загартовують людину і роблять її характер сильнішим. Тож тепер, коли в її власних дітей, 11-річної Мії та 8-річного Джо, виникають якісь незгоди з однолітками, Вінслет не поспішає втручатися.

"… Я не з тих батьків, що вчіпляються в горлянку чужим батькам і кажуть "Мої діти бездоганні, а ваші – засранці. Хтось намагається вдатися до дипломатії, але загалом я вірю в те, що діти здатні самостійно вирішити такі речі… Це ж частина дитинства, хіба ні? Це частина дорослішання", - каже акторка.

Нагадаємо, дітлахів Вінслет має від двох невдалих шлюбів: старшу доцю – від союзу з Джимом Тріплтоном, а сина – з Семом Мендесом. Нині Кейт перебуває в любовних стосунках із племінником магната Річарда Бренсона, Недом Рокнроллом.

Кадр із фільму "Читець" з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів