Плющенко втретє готується стати батьком

19 вересня 2013, 11:28

Російський фігурист Євген Плющенко розповів, чому не дозволить дітям йти у фігурне катання та коли знову стане батьком.

Спортсмен наразі перебуває на збірному пункті в Сочі, де готується до майбутньої Олімпіади, пише "Комсомольская правда".

Щоб підтримати чоловіка, в Сочі прилетіла його дружина Яна Рудковська з дітьми: їх спільним з 8-місячним Сашею і своїми синами від шлюбу з Віктором Батуріним - 12- річним Андрієм та 11 -річним Миколою. Вся ця команда розташувалася в будинку батьків.

"Для нашого малюка Сашеньки тут дуже відповідний клімат: сонце, море, олімпійський. І так співпало, що у мене зараз тут проходить передолімпійський збір. От і вирішили, що Яна і діти, поки я тренуюся, будуть тут відпочивати. Мене весь тиждень немає вдома. П'ять днів живу на базі разом з іншими спортсменами , а на вихідні приїжджаю до дружини і дітей", - розповів Плющенко.


"Сочі - моє рідне місто. Ми тут завжди з радістю відпочиваємо. Наш Гном Гномич тут вперше став на ніжки. Ось чекаємо тепер перших кроків синочка", - додала Рудковська.

Плющенко чекає, що після Олімпіади Рудковська народить йому ще одну дитину

Фігурист зізнався, що сім'я його дуже змінила.

"Сім'я - це найголовніше. Якщо чесно, жодні медалі, жодні гроші, жодна слава не може мені замінити сім'ю. Коли зі мною дружина і діти, я почуваюся у своїй тарілці. Завжди мріяв, щоб у мене була велика сім'я", - пояснив Євген.

До слова, Плющенко зауважив, що готується знову стати батьком:

"Так, ми ще не зупинилися на поповненні сімейства. Яна пообіцяла, що після Олімпіади народить мені ще дитину".

Та, схоже, Плющенко не бажає своїм дітям кар'єри фігуристів. Однак сина у спорт все одно віддасть.

"Саша обов'язково буде спортсменом. Він займатиметься або хокеєм, або гольфом, або футболом, або тенісом", - заявив Євген.

"Я б хотіла, щоб це був або футбол, або теніс. Не знаю чому, але всі думають, що дитина, якщо вона народилася в сім'ї фігуриста, обов'язково повинна стати фігуристом. Я вважаю, що дитина сама повинна вибрати", - зауважила Рудковська.

Продюсерка додала, що у будь-якому разі син Сашко буде спортсменом. А якщо народиться дівчинка, то, можливо, таки піде у фігуристки.

"Ні в якому разі. Фігуристом у нас більше ніхто не стане", - безапеляційно заявив Плющенко.

Нагадаємо, на початку цього року Яна Рудковська народила Євгену Плющенку сина Олександра. Для пари це стала перша спільна дитина. Окрім цього у продюсерки є два сини від попереднього шлюбу і у фігуриста також є син від першої дружини.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів