Депп, Джолі і ДіКапріо читають челябінську газету. ФОТО

23 вересня 2013, 10:20

Голлівудські зірки першої величини прославили провінційну російську газету.

Днями в інтернеті з'явилися знімки на яких знамениті актори Голлівуду, такі як Анджеліна Джолі, Джонні Депп, Джастін Тімберлейк, Річард Гір, Том Хенкс, Леонардо ДіКапріо та інші тримають в руках челябінську газету "Копейський рабочий".

Головний редактор видання Дмитро Согрін запевняє що фотографії справжні й ніякого фотошопу тут немає.


Джолі читає газету челябінської області

Виявляється, з 2008-го року жителі Копейська регулярно читають інтерв'ю з голлівудськими акторами і милуються ось такими фото.

Як розповів Согрін, редакція співпрацює з колишньою мешканкою Копейська Маргаритою Сушкевич. Жінка більше 10 років тому виїхала до США і вийшла заміж за продюсера Джека Тьюксбери, який займається випусками церемонії "Золотий Глобус".

ДіКапріо також погодився позувати з виданням

З 2001-го року колишня росіянка з чоловіком почали поставляти інтерв'ю з зірками у ЗМІ Росії, а з 2008-го року — налагодили зв'язок з "Копейским рабочим" і стали публікувати там матеріали під псевдонімом Алі Сар.

Том Хенкс також тут

Коли Маргариті стали передавати номери газет з її інтерв'ю, вони з Джеком вигадали ідею просити зірок позувати зі свіжим випуском для правдоподібності.

Все почалося з Джонні Деппа, якому ідея сподобалася і він спокійно почав вивчати "Копейского робочего" ​​перед камерою.

Першопрохідцем був Джонні Депп

Після Деппа на контакт пішли й інші зірки. Так, серед ексклюзивів редакції - Анджеліна Джолі, Леонардо ДіКапріо, Стівен Спілберг, Джастін Тімберлейк, Харрісон Форд та інші.

Брюс Вілліс захопився читанням

За словами головного редактора, колекція фотографій збиралася чотири роки і була оприлюднена лише зараз. Наразі редакція планує зібрати мінімум 30 знімків і зробити міні- виставку в музеї "Копейского рабочего", щоб всі бажаючі городяни змогли прийти і подивитися.

Фото "Хорошие новости"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів