Майкл Дуглас: Мені не дають бачитися з сином

24 вересня 2013, 13:54

Дуглас і Содерберг вибороли статуетки "Еммі-2013"Американський актор Майкл Дуглас скористався нагодою та під час церемонії вручення "Еммі" заговорив про несправедливість пенітенціарної системи.

Кінозірка заявив, що йому не дозволяють бачитися з сином Камероном, який сидить у тюрмі.

Про це пише "US Magazine".

Приймаючи статуетку, в своїй промові Дуглас сказав: "Сподіваюся, я зможу – вони дозволять мені скоро його (Камерона) побачити".


Що він мав на увазі, Майкл пояснив журналістам уже за лаштунками.

"Мій син перебуває в федеральній в’язниці – значну частину свого життя він був наркоманом, його арештовували, він продавав наркотики, і він у федеральній в’язниці… У випадку мого сина, він майже 2 роки провів у одиночній камері, і тепер мені кажуть, що мені 2 роки не можна його бачити", - поділився Дуглас.

"Минуло більше року, і я ставлю запитання системі. Звісно, спершу я був розчарований моїм сином, але я дійшов точки, коли я дуже розчарований системою", - додав він.

Дуглас каже, що йому не дають бачитися з сином

Говорячи про необхідність змін, Дуглас наголосив, що в Сполучених Штатах мешкає 5% від населення планети, але, водночас, 25% усіх в’язнів світу перебувають саме в американських тюрмах.

До цього крику душі приєдналася і колишня дружина Майкла, мати Камерона, Діандра Дуглас. Жінка розповіла "TMZ", що з її сином у в’язниці поводяться "мов із твариною".

Зі слів Діандри, уже вийшовши з одиночної камери, Камерон боїться денного світла, бо відвик від нього в підземеллі, і його шкіра одразу обгорить.

Ізоляція та заборона на відвідування рідними стали частиною покарання 35-річного Камерона Дугласа після того, як в його організмі виявили наркотики. Нагадаємо, волі син зірки не побачить принаймні до 2018-го року.

До слова, крім сина, Майкл Дуглас згадав у своїй промові нинішню дружину, Кетрін Зету-Джонс. Хоча жінки не було в залі, актор подякував їй за підтримку.

Також зірка пожартував, запропонувавши Меттові Деймону, з яким вони зіграли коханців у "За канделябрами", розділити статуетку навпіл.

Фото Reuters з сайту tvnz.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів