Приходько повернулася до свого першого чоловіка?

24 вересня 2013, 17:30

Подейкують, співачка Настя Приходько поринула у стосунки зі своїм першим коханцем і заради нього покинула кар’єру у Москві.

Прийнаймні, так каже її приятель, який знає про усі романи співачки та розповів про них "Delfi.ua".

Нещодавно Приходько показала фото з РАГСу, на якому вона розписується з якимсь чоловіком у спортивному костюмі. Так от цей хлопець – нібито давній знайомий Насті.

"Пам'ятаю, раніше вона годинами сиділа в чайхане на Арбаті і чекала свого принца. Вона - хороша людина, тільки любить наступати на одні й ті самі граблі. Але хіба за це можна засуджувати? Молода ще, хоча сьорбнула через своїх гірських красенів сповна. Її нинішній чоловік теж з таких. Настя з ним півжиття знайома. Він - її перший чоловік", - розповів таємничий приятель співачки.

Приходько відновила старі стосунки?

"Вони якийсь час не спілкувалися, а тут випадково зустрілися - і понеслося... Вона ж ще влітку вирішила остаточно перебратися з Києва до Москви, альбом стала писати, квартиру, де з Нуріком жила, продавала, а тепер все кинула через цього хлопця і знову поїхала на Україну. І нічогісінько їй, крім нього, не треба. Навіть мобілу змінила, щоб ніхто не турбував", - додав інформатор.

Про те, що Приходько повернулася до України, поки ніхто не повідомляв. Тож виникають сумніви стосовно правдивості слів так званого приятеля Насті.

"До речі, Настя ніколи не вибирала старих або багатих. Зустрічалася тільки з тим, хто їй дійсно цікавий - як чоловік чи як людина. Вона абсолютно не меркантильна", - сказав він.

Нагадаємо, після остаточного розриву з Нуріком Кухілавою, Приходько переїхала до Москви та наголошувала, що чоловіки її не цікавлять. Однак незабаром вона показала свого нового бойфренда.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів