Беррі та Гарнер домоглися заборони фотографувати дітей зірок

26 вересня 2013, 15:15

Голлівудські актриси та матусі Холлі Беррі та Дженніфер Гарнер святкують перемогу. Жінки домоглися прийняття закону "анти-папарацці".

Днями у Каліфорнії було прийнято закон, що забороняє папарацці переслідувати зіркових батьків та їх дітей, повідомляє "Contact Music".

Цей так званий 606-й білль передбачає суворі покарання фотографам, які постійно переслідують знаменитостей з дітьми.

Білль також дає право батькам судитися з папарацці і вимагати компенсації моральної шкоди.


Закон набуде чинності з 1-го січня 2014-го року.

Беррі та Гарнер вдалося захистити своїх дітей та дітей колег

У серпні цього року Холлі і Дженніфер ходили в суд і давали свідчення, згідно з якими, як вони вважають, заборона повинна набрати чинності.

Особливо промовистою була Беррі, яка наразі вагітна другою дитиною.

"Я сподіваюся, що закон покладе край агресивному переслідуванню папарацці, чия неадекватна поведінка може завдати дитині психологічної травми", - казала Холлі.

Актриса також подякувала за підтримку інших зіркових мам, зокрема, Дженніфер Гарнер і Адель, які теж боролися за прийняття закону.

"Заради всіх нас я сьогодні виступаю тут і сподіваюся, що подібне посилення закону надасть позитивну дію на наше повсякденне життя", - підсумувала Беррі.

До слова, зовсім нещодавно дружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер провчила папарацці, відплативши йому його ж монетою - спалахами фотокамери прямо в обличчя.

Фото "АР" з сайту nydailynews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів