Моїсеєва звинуватили у пропаганді гомосексуалізму

27 вересня 2013, 15:20

У Росії почали активно виступати проти геїв. Цього разу під гарячу руку активістів потрапив співак Борис Моїсеєв.

У Росоші Воронезької області моралісти ополчилися проти концерту Моїсеєва, пишуть "Вести.ру".

Поборники моралі з провінційного російського містечка вважають, що виступ артиста "відведе на шлях гріха" всю місцеву молодь.

"Без всякого сумніву, своєю зухвалою поведінкою Борис Моїсеєв сприятиме пропаганді нетрадиційної орієнтації. Вимагаємо заборонити проведення концерту за участю Бориса Моїсеєва. Просимо провести службове розслідування щодо посадових осіб. Вимагаємо, щоб губернатор прийняв регіональний закон про заборону содомії", - йдеться у листі невдоволених городян.


Це прохання вже зібрало цілих 126 підписів.

Моїсеєва звинуватили у тому, що він відведе на шлях гріха та содоміх молодь

Місцеві чиновники пропаганди гомосексуалізму і садомазохізму в шоу Борі не бачать.

А у прокуратура відхилили прохання моралістів, пояснивши це просто: немає ніяких доказів, що Моїсеєв - гей.

"Він не включений до списку заборонених виконавців і, на наш погляд, ніякої пропаганди гомосексуалізму і садомазохізму він зі сцени не культивує", - зауважили в адміністрації міста.

До речі, подібний скандал кілька місяців тому вибухнув і в Омську. Козаки виступили з вимогою скасувати концерт Бориса Моїсеєва як "головного гомосексуального агресора країни". Раніше через аналогічні протестів у Тюмені, Саратові і Нижньому Тагілі гастролі заслуженого артиста Росії таки перенесли в інші міста.

Нагадаємо, нещодавно уральські батьки попросили президента Росії Володимира Путіна не пускати до країни співака сера Елтона Джона.

Фото "Вестей.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів